Fretten

Wij hebben op dit moment nog 4 fretten waar wij ook mee op jacht gaan, het zogenaamde fretteren, twee mannetjes en twee vrouwtjes.

Ze worden allemaal met liefde en aandacht verzorgd, mogen elke dag minstens een uur in de "losloopruimte", worden ingeënt en krijgen zo nodig de juiste medische zorg. Mede hierdoor zijn ál onze fretten oormijtvrij! Een zeer veel voorkomend probleem bij de fret is namelijk de oormijt. Hierdoor kunnen hun oren dusdanig beschadigd worden dat zij niet meer voor het fretteren kunnen worden ingezet. De fret moet het namelijk ondergronds hebben van hun gehoor, je ziet namelijk niks beneden, buiten de pijn van een chronische oorontsteking om natuurlijk.

Onze fretten zijn supergezond en fit en wellicht daarom ook zo succesvol in het veld!

Sandor is ons zandkleurig mannetje en de vader van de pups. Goed van formaat en haast onuitputtelijk. Met hem moet je veel dingen doen zodat hij zijn energie kwijt kan. In het veld is het een superfret die je niet moet storen als hij aan het werk is. Sandor is onze "ontsnappingskunstenaar", een volhouder die alles uit de kast haalt om zijn doel te bereiken. Hij geeft niet op, ook niet in het veld!

Binas is een kleine albino vrouwtjesfret en moeder van Amber en Luna. Ze heeft een enorm reukvermogen, haar fop je niet. Ze laat zich niet gauw uit het veld slaan en is supersnel. Klein maar zéér fijn!

Amber is onze "pup", een donker zandkleurig vrouwtje. Ze heeft de mooie fijne bouw en de enorme werklust van zowel vader als moeder meegekregen. In de hand is het een enorm lief beestje. Heel fijn om mee te werken dus.

Luna is net als haar moeder een albino-vrouwtje. Ze heeft een wat langere vacht als haar zusje en is ook wat pittiger van karakter. Ze is speels maar nergens bang voor dus dat beloofd nog wat!